domingo, 25 de mayo de 2008

Les germanes Gazzo a la facultat

Si he trigat tant en escriure el comentari sobre la conferència de les amables i rialleres germanes Gazzo és perquè no tinc molt a dir, i perquè el poc que tindria a dir-ne ja ho han escrit alguns dels meus companys als seus blogs. Va ser una conferència molt interessant que ens va fer conèixer l'Agència Europa i fer-nos una idea aproximada de la situació periodística entorn de la Unió Europea.
La llàstima, al menys al meu parer, va ser la seva organització, que no va ser gaire afortunada ni de cara als estudiants que hi van assistir, ni cap a les convidades. Em va saber greu rebre a dues "mestres de l'ofici de periodista", com va dir la presentadora de l'acte Teresa Contreras, en una Sala de Graus pràcticament buida. A més a més, els pocs alumnes que hi vam assistir ho vam fer "obligats", per dir-ho d'alguna manera, per l'assignatura de Periodisme Cultural, i la conferència va ser més aviat de caire polític o d'interès general. En cap cas, tenia sentit que només hi fossim nosaltres. Una pena per les contertulianes, que parlaven italià, així que fins i tot se'ls va portar una traductora, i pels (molts) alumnes que es van perdre la presentació de l'Agència (i pels alumnes que hi van assistir sense saber a què anaven, i que no els va interessar).

3 comentarios:

Parole saggie dijo...

Hola Patri!

Jeje, sí sí, muy risueñas las Gazzo. Si las pobres no me cayeron mal, pero toda la pantomima en conjunto pues... Lamento ser tan crítica, pero pena ninguna que se desplazaran hasta nuestra facultad y no nos provocara motivación alguna. Les pillaba de paso porque estaban en Barcelona para recoger un premio. Otra vez, fracaso organizativo de nuestra querida facultad.

:) Me quedo con la de gafas. Aquélla era la más simpaticota

SuEn dijo...

pq mai mentero de les conferencies? oix. enu tampoc mi fixo mai... jeje
per cert, passa't pel meu blog, crec q la nova entrada tagradarà.
ais, a vere si ens veiem aquesta setmana q ve! dilluns?? jejeje
vagi molt bé!!!
petons bonica!!!

leta dijo...

ostres,
vaig 3 comentaris enrere... i és que l'altre dia pensava... fa massa que no veus "Bajo el sol de la Toscana", que no la pensen passar per TV? Si ja s'està tornant un clàssic com mirar "Solo en casa" per Nadal, i "BenHur" per Setmana Santa!!! jejejejeje

com estàs Patri, preciosa?
tot bé? :)
espero que les entregues i exàmens i tota la pesca et vagi mmmmmmmolt i mmmmmmolt bé guapa!
cuida't!